Reservasjoner

Vi tar imot grupper fra 10 personer eller flere for overnatting med frokostservering og eventuelt middagsservering. Vi kan også tilby ‘sjølstell’ i ‘nystuga’ til gjester som ønsker å operere på egenhånd, for 1-12 personer. I sommersesongen tilbyr vi bed & breakfast ved forhåndsbestilling og minimumsopphold på to netter. 

For firmaturer som møtested eller venneturer og andre private arrangementer, er Andvord gård det perfekte utgangspunkt for en minnerik opplevelse. Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge og bistå med planlegging av ditt arrangement.

I sommersesongen tilbyr vi bed & breakfast ved forhåndsbestilling og minimumsopphold på to netter. For nærmere informasjon om reservasjoner, ber vi om at du kontakter oss på mail: post@andvordgard.no

Tilgjengelighet

Finner du ikke et ledig rom hos oss? I høysesongen kan pågangen være stor, ved å kontakte oss direkte vil du få informasjon om tilgjengelighet og ledige rom.

Private grupper

For venneturer, bursdager, firmaturer og andre private arrangementer, er Andvord gard det perfekte utgangspunkt for en minnerik opplevelse. Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge og bistå med planlegging av ditt private arrangment.

Spørsmål

For tilbakemeldinger, spørsmål eller andre henvendelser, send oss en e-post på post@andvordgard.no.